perjantai 12. lokakuuta 2012

Kurkistus Aritaan

Tervetuloa lokakuiseen Aritaan!





Tietysti maan kuuluisimman keramiikkakylän joen pohjalla lojuu tuhansia kipon palasia









 








viinirypäleiden kasvatusaitaus! (suomenkieli what?)






Kun katselin näitä tänään ottamiani valokuvia, olin tukehtua kermajuustopunapapuvanukkaaseeni ja mielikuvitukseni alkoi rullata hallitsemattomana eteenpäin. Saatoitte ihmetellä "miksi tuo hölmö laittaa kaksi melkein samaa kuvaa joissa on kaikenlisäksi joku sotku keskellä kuvaa". Noh, en yleensä usko mihinkää yliluonnolliseen yms. ja aluksi ajattelin että juu, ilmassa lenteli joku roska kun kuvaa otin, sillä kameran linssin olin juuri puhdistanut, eikä muissa kuvissa ollut mitään vikaa. MUTTA sitten huomasin tuon sillan toiselta reunalta ottamani kuvan. Siinäkin oli roska/valopallo/whatever ja mielikuvitukseni lähti laukkaamaan tuhatta ja sataa. Rullatkaapas takaisin ylös ja katsokaa tarkemmin. Valopallo on aina tuossa samassa kohtaa joen rannalla. Tukahduttakaa naurun tyrskähdyksenne vaahtokarkkiin, mutta omassa päässäni lähtivät jylläämään ajatukset jokeen tuossa kohdassa hukutetusta pikkutytöstä, jonka kummitus päätyi kuviini.... Luultavasti sattumalla läjähtänyt banaanikärpänen kamerani eteen, mutta olen silti juuri nyt siinä tilassa etten uskalla liikkua peittoni alta.

6 kommenttia:

  1. Taas se pikkutyttö! Ihan on minun syytä nuo kirjoitukset, kun vein sut katsomaan Orpokotia!! Ehkä se valopallo onkin mummu, joka sinua tervehtii, kun hänen syntymäpäivänään blogia kirjoitit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä!! näin ihan järkyttävää painajaista seuraavana yönä! voi mun omaa mielikuvitusta....
      en muistanu syntymäpäivää. tosin näin kyllä mummustakin unta viime yönä. ei ollu painajainen onneks

      Poista
  2. Noita palloja kututaan " Enkelipalloiks " : DD

    VastaaPoista
  3. En nyt haluaisi latistaa tunnelmaa, mutta se valopallo on kameran linssien sisäisiä heijastuksia, ja näkyy silloin kun aurinko (tai muu kirkas valospotti) paistaa siihen päin näköä. 6-kulmainen hahmo yleensä. Saa pois vain vaihtamalla kamera semmoseen missä sitä ei tule, tai pitämällä linssi varjossa ;-)

    VastaaPoista
  4. Hah, totta! Ja tossa toisessa kuvassa se on vielä tullut jotenkin lähemmäs :--D oo Iida varovainen!

    VastaaPoista